- Sycący kociołek zimowy
- Kaczka w marynacie słodko - kwaśnej
- Pieczeń na cebuli i pieczarkach z ziemniakami
- Pieczeń z rozmarynem i warzywami
- Skrzydełka z grilla
- Pikantne piersi z kaczki z sosem wiśniowym, grzybami shimeji, kaszą i sałatką
- Smażona wątróbka z cebulką
- Klopsy drobiowe ze szpinakiem i mozzarellą
- Nuggetsy z kurczaka
- Pikantne skrzydełka w marynacie kawowo-pomidorowej
- Rozgrzewający i sycący kociołek mięsno-warzywny
- Bitki wieprzowe w ciemnym sosie podawane z musem śliwkowym i figami
- Piersi z kurczaka nadziewane szpinakiem, oliwkami i mozzarellą w cieście francuskim
- Pieczony karczek
- Pieczeń z sosem żurawinowym
- Pulpety w sosie pomidorowym prowansalskim
- Śląski obiad czyli rolada, kluski i modro kapusta
- Sycący kociołek z mięsem i warzywami
- Kaczka w musztardzie
- Sznycel z pieczarkami w sosie śmietanowym
- Szybki gulasz z indyka
- Bitki z karkówki z esencją Knorr
- Soczyste udka z kurczaka w ziołach
- Gyros z kurczaka
Strony
czwartek, 4 czerwca 2015
Dania obiadowe - mięso
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz